Positive Grid

"Alle" har modeling teknologi i dag, men Positive Grid gjør det på en helt unik måte. Positive Grid har modeling på komponentnivå noe som gjør at man kan sette sammen sin helt egen forsterker eller effektpedal. Alle delene av forsterkeren kan tweakes. Bytt ut preamprør, prøv forskjellige trafoer og så videre. Gå fullstendig bananas om du vil eller velg helt enkelt en av de feite preset’ene som finnes i allerede eller last ned et oppsett fra ToneCloud.
Men ikke nok med det, man kan også benytte den unike Amp Match funksjonen der man helt enkelt kan analysere og sammenligne et utvalg av Bias head forsterkeremodeller med en vanlig forsterker, høyttaler og mikrofon og deretter matcher BIAS head/rack slik at det låter klin likt.

Postive Grids distortion pedaler har også denne unike Tone Match teknologien. Å ja da, da kan man matche en skog av pedaler og enkelt ta med seg på tur. Men pedalene kan så mye mye mer. Man kan bytte og justere hver enkelt lille komponent og hvordan komponentene skal oppføre seg og ditten og datten. Man kan gjøre det meste, det eneste man går glipp av er lukten av loddetinn og brente komponenter.  Og hvis man mot formodning ikke er en tweak-geak kan man bare bruke de feite effektene som er i pedalen i utgangspunktet.

Sjekk ut Positiv Grids fantastiske og innovative pedaler, prosessorer og forsterkere.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand