Om Algam Nordic

Algam Nordic er et nyetablert og nyskapende selskap som distribuerer musikkinstrumenter og profesjonelt lydutstyr (MI og ProAudio) i Norden og Baltikum. Vi brenner for yte våre kunder best mulig service samt å bygge varemerker og representere vår leverandører på en optimal og effektiv måte.
Målsetningen er selvfølgelig å være best og samtidig ha det gøy på jobben!

De merkene vi representerer selges via forhandlere over hele Norden.

Algam Nordic ble grunnlagt i august 2017 av Örjan Kylhammar og Trond Sjøli. Örjan var med på å starte opp Luthman Scandinavia i 1990. Siden 2011 var han CEO for Luthman SMTTS. Trond kom inn i bransjen i 1992 og startet opp Luthman Norway i år 2000. Han var også i flere år Country Manager for MRH (4Sound/ Luthman) i Norge.

Algam Nordic er en del av Europas største distributørgruppe innen MI/Proaudio. Algamgruppen, med hovedkontor i Frankrike, har distribusjon av musikkinstrumenter og profesjonelt lydutstyr i hele 17 land over tre kontinenter. I tillegg til Frankrike er Algam aktive i Iberia, Benelux, Norden, Baltikum, Tyskland, Italia, Bulgaria, Maghreb (Nord Afrika), Kina og flere land. Algam eier og forvalter en rekke varemerker og har også fabrikker som bygger piano, flygel og akustiske gitarer i Frankrike og Kina.

 

For ytterligere informasjon ta kontakt med oss på epost: info@algamnordic.com

Hilsen oss hos Algam Nordic

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand