2021-02-17

Nyhet fra Hughes & Kettner!

Spirit AmpMan Classic & Spirit AmpMan Modern

Hughes & Kettner AmpMan Classic/Modern er sjefen på pedalbrettet ditt og gir deg 50 drøye watt rett ut i hvilket som helst kabinett eller direkte med speaker emulator til PA/Lydkort. En kraftpakke for ethvert pedalbrett.

 

 

SPIRIT AmpMan Modern

Den nye AmpMan Modern tar den analoge Spirit Tone Generatoren til et kompakt pedal format for å gi autentisk rørtone på hvilket som helst pedalbrett. Begge kanalene kommer med nyttige features som du kan kontrollere direkte ved å skru på knottene eller trykke på en switch. Det samme gjelder for den switchbare FX loopen, den innebygde RED BOX med 8 speaker emuleringer og stereo headset utgangen.Ingen irriterende menyer og skruer på mystiske funksjoner.

Kanal 1 på AmpMan Modern dekker et spekter av vintage og blues toner til moderne krystallklare cleans, mens kanal 2 gir deg hi-gain rock lyder til direkte og punchy metaltoner fra 90tallet og frem til i dag.

Power Amp Saturation er en viktig faktor når det gjelder vintage og rock toner. AmpMan Modern har Sagging kontroll som gir deg mulighet til å gi ønsket grad av saturation og kompressjon separat pr. Kanal.

Designet for bruk med stompbokser. AmpMan Modern tar det beste ut av pedalbrettet ditt, og pumper ut 50 Watt real kraft, gir plenty med punch til å skjære gjennom selv når bandet bestemmer seg for å spille høyere.

 

SPIRIT AmpMan Classic

Den nye AmpMan Classic tar den analoge Spirit Tone Generatoren til et kompakt pedal format for å gi autentisk rørtone på hvilket som helst pedalbrett. Begge kanalene kommer med nyttige features som du kan kontrollere direkte ved å skru på knottene eller trykke på en switch. Det samme gjelder for den switchbare FX loopen, den innebygde RED BOX med 8 speaker emuleringer og stereo headset utgangen.Ingen irriterende menyer og skruer på mystiske funksjoner.

Kanal 1 på AmpMan Classic dekker et spekter av vintage amerikansk og britisk clean og blues toner, mens kanal 2 gir deg klassisk rock lyder fra 70 og 80 tallet.

Power Amp Saturation er en viktig faktor når det gjelder vintage og rock toner. AmpMan Classic har Sagging kontroll som gir deg mulighet til å gi ønsket grad av saturation og kompressjon separat pr. Kanal.

 

Designet for bruk med stompbokser. AmpMan tar det beste ut av pedalbrettet ditt, og pumper ut 50 Watt real kraft, gir plenty med punch til å skjære gjennom selv når bandet bestemmer seg for å spille høyere.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand