2024-02-13

Nyheter fra Mackie

Hva er nytt fra Mackie? Masse!!

Mackie starter det nye året med et smell og lanserer fem nye løsninger for Streaming, Podcasting, Recording og Livebruk.

I klassisk Mackie stil er disse produktene designet til å gjøre livet enklere for kreative mennesker. Profesjonelt resultat mens man ivaretar inspirasjon til å yte maksimalt.

Mackie DLZ Creator XS er en kompakt digital mikser som gir content creators på alle nivåer mulighet til å raskt oppnå profesjonelt resultat for Podcasts, YouTube, og Live Streaming. DLZ Creator XS tilbyr den samme DSP prosessorkraften og mulighetene som den større modellen, den populære og velrenommerte DLZ Creator, inkluderer MixAgent™ virtual audio assistant og AutoMix

Mackie Mainstream er et streaming og video interface som integrerer video, audio og stream kontroll i en kraftfull enhet for content creators. Koble til din mikrofon, HDMI fra din gaming enhet, USB kameraer og andre kilder rett inn i Mackie MainStream. En sømløs, alt i ett løsning som gir deg essensiell kontroll ut til fingerspissene. Kombiner MainStream med den inkluderte (men valgfrie) Mackie Matrix softwaren for å rute audio, tweake din mix og effekter, skape samples og trigge dem med 24 virtuelle pads.

Mackie ShowBox er en batteridrevet alt i ett performance rigg som gjør deg klar for live-spilling og total kontroll på din lyd på sekunder, uansett hvor det måtte være. ShowBox byr på audio inputs for solo gigs eller mindre band, erstatte forsterkere og PA høytalere og legge på effekter som du kan tweake med den avtagbare kontrolleren.

Mackie MobileMix er en liten lydmikser som går på USB power. Det er den enkleste måten å få legendarisk Mackie lyd in på DSLR kameraer, PA systemer og smarttelefon oppsett. Fra on the go live lyd til streaming og videoproduksjon. MobileMix tilbyr profesjonell lydvalitet i svært lite format, med slot på undersiden for et oppladbart batteri (selges separat). To mix outputs tar fleksibiliteten til et nytt nivå, lar deg sende din mix til to steder samtidig. Bruk MobileMix til å sende livelyd til dine høytalere mens man recorder på et interface eller tablet.

Mackie ProFXv3+ is en serie profesjonelle analog miksere /USB-C audio interface med heftige forbedringer for studiokvalitets opptak og live streams. Fang opp din live-fremføring med Onyx preamper og EQer, legg til lyd fra computer, hent inn telefonsamtaler via Bluetooth®  og tilpass de oppgraderte GigFX+ effektene på et farge LCD display. Modellene kommer som ProFX6v3+ (6kanaler), ProFX10v3+ (10kanaler) og ProFX12v3+ (12kanaler)

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand