2020-12-18

Inspired by Gibson J-45

Nyhet! J-45 & J-45 EC i Epiphones Inspired by Gibson serie.

Inspired by Gibson J-45 & J-45 EC

 

Inspired by Gibson J-45

Ny versjon av en ikonisk arbeidshest.

Den ikoniske J-45 har vært valget til mange legendariske musikere siden den først ble introdusert i 1942. J-45 er Gibsons mest kjente og populære akustiske gitarmodell også kjent som «The Workhorse». Nå kommer Epiphone med en helt ny og oppdatert versjon av J-45 i sin serie «Inspired by Gibson». En rekke oppgraderinger som blant annet heltre i både topp, bunn og sider samt et høykvalitets preampsystem fra Fishman.

 

Inspired by Gibson J-45 har en komfortabel C halsprofil, 60talls Kalamazoo headstock og en fantastisk Aged Vintage Sunburst finish. J-45 leveres med Fishman® Sonicore pickup og Sonitone preamp, noe som gjør at denne arbeidshesten også er klar for spillejobben.

 

Inspired by Gibson J-45 EC

Epiphone J-45 med cutaway og Fishman Presys II preamp

Den ikoniske J-45 har vært valget til mange legendariske musikere siden den først ble introdusert i 1942. Nå kommer Epiphone med en ny og kraftig oppgradert J-45 i sin “Inspired by Gibson” serie. J-45 EC har cutaway som gjør at man kommer enklere til de øverste båndene. Den har også heltre Sitka gran i lokket og heltre mahogni i bunn og sider samt et høykvalitets Fishman Presys II preamp-system med volum og tone kontroller. Det hele toppes av en vakker Aged Vintage Sunburst finish.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand