2020-10-21

SPIRIT NANO HEAD

Hughes & Kettner har kommet med sin første serie med micro amps - Spirit Nano

Spirit Nano serien er din go-to sidekick i stua, i hjemmestudioet, i øvingslokalet, på scenen og på alle type turer!

Spirit Nano serien er basert på den prisvinnende Spirit Tone Generator teknologien og disse tre modellene leverer fantastisk sound, respons og følelsen av en tradisjonell rørforsterker.  

Med opp til 50 Watt i sluttrinnet, innebygget Red Box cabinet simulator og den revolusjonerende Sagging kontrollen er disse småtassene perfekt i alle sammenhenger.

Spirit Nano benytter Hughes & Kettner’s proprietære Spirit Tone Generator teknologi som gir deg soundet og følelsen av å spille på en tradisjonell rørforsterker.
Det andre som er helt unikt med Spirit Nano serien er Sagging kontrollen. Denne unike funksjonen gjør at du kan justere inn gromlyden som forvrengningen i sluttrinnet gir på en rørforsterker. 

 

Spirit Nano serien består av tre modeler som alle har sin unike sound.

Spirit of Vintage gir deg alt fra åpen og klar California clean-lyd til Britisk crunch-lyd som var typisk for seksti- og tidlig syttitallet.

 

 

 

Spirit of Rock tar deg på en reise gjennom epoken med arenarock og ikoniske power riff. Den gir deg også det unike brown soundet.  

 

 

Spirit of Metal gir deg alt fra feit ’80 talls metal-lyd til moderne super higain.

Selv om disse forsterkerne gir deg tonnevis av feit gitarlyd veier de nesten ingenting og får lett plass i gigbaggen eller i en liten ryggsekk.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand