2023-02-02

Nyhet fra HK Audio

Linear 5 mkII, den allsidige arbeidshesten

LINEAR 5 MK II serien leverer ikke bare profesjonelle utøvere og lydutleie firmaene et pålitelig verktøy i en travel hverdag, men denne State-of-the-art serien, som forøvrig er redesignet fra bunn av, kommer med fjernstyrt DSP, mer kraft og cardioidekompatible subwoofere. Med robuste tre-kasser, stort utvalg av standard høyttalerstørrelser og stort utvalg av tilbehør, LINEAR 5 MK II er kraftfull og innovativ for de som vil imponere sitt publikum gang etter gang. Første klasses lyd og ytelse produsert i Tyskland.

 

LINEAR 5 MK II er det neste logiske steget i utviklingen av denne populære serien. Med mer kraft og opp til 3 kg mindre vekt, mer kompakte dimensjoner og nå med fordelene av digital optimalisering via DSP CONTROL software, tar det de daglige oppgavene til et helt annet nivå. Nye format i serien som egne subwoofere, LINEAR 5 MK II 110 XA og 115 XA fulltone mid/high kasser, utvider det allerede allsidige sortimentet.

 

Roterbare horn med optimal spredning for hver enkelt mid/high kasse gjør de ideele for kluster oppsett og som scenemonitorer. Robuste trekabinetter sikrer varighet og beskyttelse. Det store sortimentet med tilbehør for transport og beskyttelse, rigging og montering gjør LINEAR 5 MK II til et regelrett arbeidsjern.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand