2019-09-24

Black Spirit 200 Floor

Unik nyhet fra Hughes & Kettner - amp i pedalversjon!

Black Spirit 200 Floor kombinerer det enorme utvalget av lyder, de mange funksjonene og kraften fra den prisvinnende Black Spirit 200 head og legger til de praktiske kontrollfunksjonene og bryterne som man finner på FSM-432 MK III MIDI Board. Men MIDI Board er ikke bare der for å velge presets. I Stomp-box mode kan du velge kanal direkte og aktivere modulasjons effekter, delay og boost uavhengig. I den helt nye Direct 7 mode kan du velge et preset til hver av de 7 fotbryterne på brettet. Det er også 2 jack innganger for tilkobling av expression pedaler eller fotbrytere. Begge inngangene kan fritt styre hvilket som helst pot eller bryter på forsterkeren i real-time.

Og det er mer: ved siden av å være et integrert MIDI brett har Black Spirit 200 Floor to helt nye egenskaper som gjør livet på scenen så enkelt som mulig. Det er 2 programmerbare true bypass pre-loops tilgjengelig som gir deg en helt unik måte å integrere dine favorittpedaler i oppsettet uten å gå på kompromiss med forsterkerens lydkvalitet. Og den justerbare Monitor In gir deg mulighet til mikse den personlige FOH monitor miksen med forsterkerlyden og sende den til den integrerte hodetelefon utgangen eller til og med til høyttalerutgangen.

Med en App for iPad og Android, tilkoblet via Bluetooth, kan du kontrollere mye mer enn bare presets. Du kan enkelt se alle parametre i real-time og samtidig kontrollere disse parametre i real-time.

Med sin brukervennlighet, kontrollmuligheter via fotbrytere og ikke minst den fantastiske lydkvaliteten, feelingen og kraften fra en ekte forsterker er Black Spirit 200 Floor noe helt nytt. Ganske enkelt en forsterker slik du aldri har den opplevd før.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand