2023-06-04

Nyt mærke – KRK Systems

Vi hos Algam Nordic er stolte over at være den nye distributør af KRK Systems i Norden!

KRK Systems blev stiftet i 1996 og er i dag markedsledende i dette højest specialiserede studio monitor segment.

KRK Systems tager design, udvikling og performance meget seriøst. Hvis det ikke er 100% i orden, så skal det ikke lanceres på markedet – denne beslutning skinner igennem i hele KRK’s program! 

KRK Systems har bakket op omkring fantastisk musik i næsten 35 år. Blandt andet i form af at være en del af utallige hit-produktioner, og tilbringe tid med uttalige talentfulde artister igennem årerne, har for altid sat sit præg på KRK’s sjæl. KRK Systems har altid gået hele vejen, for at kunne levere verdensklasse gear til musikproducere og professionelle i audio-branchen verden over.

 

Nyhed! GoAux

I lydverdenen, vil Du ofte støde på termer som f.eks.; pålidelighed, præcision, nøjagtighed og mange andre termer, som alle er yderst vigtige i gode studio monitors. KRK leverer det på alle niveauer.
Hvert et enkelt KRK produkt, der bliver lavet, er et produkt som musikere, producers, mixers osv., kan stole på – og noget Du som bruger, kan have tillid til!
KRK produkter er komplekse og nøje gennemtænkte designs, som alle leverer en sand akustisk gengivelse af mixet.

KRK Systems - Et familiemedlem til Gibson Brands.

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand