2020-10-20

Novation AFX Station

AFX Station er den perfekte kombinasjonen av digital kontroll med utrolige analoge syntheser!

Novation AFX Station er den perfekte kombinasjonen av digital kontroll med utrolige analoge syntheser inne i en allerede fantastisk, klassisk, moderne monosynth; Bass Station II. AFX Station har alle de samme mulighetene og Bass station II, inkluderer to oscillatorer, et multimode filter, amp og filter modulasjon, step-sequensing og en arpeggiator. Den kommer også klar med firmware v.4.14 som gir nye funksjoner som f.eks. fixed-duration envelopes, utvideret sub-oscillator kontroller, oscillator glide, og den svært ettertraktede AFX Mode.

Designet i samarbeid med EDM legenden Richard D. James aka Aphex Twin, AFX station er en helt ny limited edition av Novations Bass Station II. En lyd-designers drøm, AFX Station har de samme kraftige mulighetene som Bass Station II, men i tillegg AFX Mode installert, noe som har revolusjonert måten monosynth kan bli spilt og programmert. Perfekt for sequensing og arpeggiators, alle tangenter på instrumentet kan være en ny patch – som gjør den til en kraftful analog trommemodul, et fleksibelt lyd-design verktøy, eller en killer bass eller lead maskin. Med ny logo og flott gift-box som gjenspeiler et langvarig samarbeid med Aphex Twin blir dette garantert et samlerobjekt!

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand