2023-06-04

Nytt merke - KRK Systems

Algam Nordic er stolte over å være ny distributør av KRK Systems i Norden!

KRK Systems ble grunnlagt i 1986 og er i dag industrileder i det spesialrettede studio monitor markedet.

KRK Systems tar design, utvikling og ytelse svært alvorlig. Er det ikke rett, kommer det ikke ut på markedet. Dette er en holdning de har for hvert eneste produkt.

KRK Systems har stått for fantastisk musikk i nesten 35 år. Fra å være en del av utallige hitproduksjoner til å samarbeide direkte med artister som har influert musikkhistorien. KRK Systems har alltid gått hele veien for å levere utstyr i verdensklasse til amatører og profesjonelle rundt i hele verden.

Nyhet! GoAux

I verden av lydgjengivelse møter man ofte på terminologier som nøyaktighet, reliabilitet, presisjon og mange andre fancy ord. Disse er selvsagt viktige og KRK leverer på alle nivåer, men de tar dette et steg videre. Hvert eneste produkt KRK lager er noe musikere, produsenter, teknikere og kreative kan stole på, noe man kan sette sin lit til. KRK produkter leverer kompleks og gjennomtenkte design som gir sann akustisk gjengivelse av din mix

KRK Systems - Et medlem i Gibson Family of brands

Our website uses cookies. By continuing to surf on the page, you agree to us using cookies. Click here for more information.

I understand